ICDL چیست؟
ICDL نامی است که احتمالا این روزهای آن را زیاد میشوید. از آگهیهای استخدامی گرفته تا تبلیغات برگزاری کلاسهای کامپیوتر، ICDL کلمهای است که در همه آنها مشترک است. اگر برای شما هم سوال است که ICDL چیست؟ یا میخواهید با آن بیشتر آشنا شوید، این مقاله را از دست ندهید.
گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر
استاندارد ICDL مخفف (International Computer Driving License) گواهینامه بینالمللی کاربری کامپیوتر است که به منظور ارتقای دانش عملی در مهارت های هفتگانه استفاده از کامپیوتر ارائه می شود.
آموزش ICDL یک برنامه آموزشی است كه از سال 1997 و از سوي بنياد اروپايي هدايت مي شود. بطور كلي مدرك ICDL به عنوان يك مدرك بين المللي فناوري اطلاعات و ارتباطات شناخته مي شود.
مدرك ICDL
مدرك ICDL از طرف سازمان ها و ارگان های دولتي، انجمن هاي انفورماتيكي، شركت هاي تجاري و کسب و کارهای بزرگ و کوچک مختلف به عنوان مدرکی بر اثبات مهارت های کار با کامپیوتر شناخته می شود. احتمالا آگهی های استخدامی مختلفی را دیده اید که در آن های یکی از مهارت های مورد نیاز متقاضیان، مهارت ICDL و داشتن مدرک مهارت های هفتگانه ICDL است.
در حال حاضر مهارت های ICDL به مدرک استانداردی تبدیل شده که در کشورهای مختلف کاربرد دارد و برنامه درسی آن مشابه دروس ECDL است. ECDL همان ICDL هست با این تفاوت که در اروپا به این نام شناخته می شود.
برای گرفتن مدرک ICDL، دوره های آموزشی مختلفی در کشورها برگزار می شود. این دوره ها معمولا طی 130 ساعت آموزش آی سی دی ال، مهارت های مختلف کار با رایانه را به متقاضیان آموزش می دهند.
مهارتهای هفتگانه ICDL چیست؟
معمولا آموزش های ICDL را به 7 دسته کلی تقسیم بندی می کنند. این 7 مهارت را در زیر می بینید:
• IT آشنائی با مفاهیم پایه و اساسی فناوری اطلاعات
• Windows آشنایی با سیستم عامل ویندوز و نحوه کار با آن
• Word آموزش استفاده از نرم افزار واژه پرداز
• Excel آموزش استفاده از صفحه گسترده
• Access آموزش استفاده از نرم افزار پایگاه دادهها
• PowerPoint آموزش استفاده از نرم افزار ارائه مطلب
• Internet آموزش مفاهیم اولیه اینترنت و ارتباطات
آموزش های ICDL
IT:
یادگیری مفاهیم اولیه فناوری اطلاعات، نرم افزار، سخت افزار، شبکه های اطلاعاتی و رایانه.
Windows:
آشنایی با ویندوز به عنوان یکی از محبوب ترین و پر کاربردترین سیستم عامل ها. یادگیری استفاده از ویندوز، مدیریت فایل ها و فولدرها و یادگیری بخش های مختلف آن.
Word:
واژه پرداز ورد، یکی از پرکاربردترین نرم افزارهای مجموعه ماکروسافت آفیس Office است. در این بخش کاربران با برنامه ورد، نحوه استفاده از آن، نحوه تایپ، تنظیم و چاپ متون و اشکال مختلف را فرا می گیرند.
Excel:
اکسل، یکی دیگر از نرم افزارهای مجموعه آفیس است. نرم افزار صفحه گسترده برای محاسبات عددی، حسابرسی، نمودار و استفاده از فرمول های ریاضی استفاده می شود. در این بخش کاربران با نحوه فرمول نویسی و محاسبات در اکسل آشنا خواهند شد.
Access:
اکسس یکی از نرم افزارهای آفیس است که برای مدیریت پایگاه داده استفاده می شود. در این بخش کاربران نحوه ورود اطلاعات به پایگاه داده، مدیریت پایگاه داده، ساخت کوئری و پرسشنامه را فرا می گیرند.
PowerPoint:
اگر دانشجو هستید احتمالا با این نرم افزار به خوبی آشنا هستید! یکی از محبوب ترین نرم افزارها برای ارائه مطالب پاورپوینت است. در این بخش کاربران با ساخت اسلاید ها و تنظیمات مختلف آن برای ارائه مطالب آشنا می شوند.
Internet:
در این بخش، کاربران با اینترنت، ارتباطات، جستجو در ایترنت و تنظیمات مختلف ویندوز و مرورگرها آشنا می شوند.
Very good https://is.gd/tpjNyL
Поиск в гугле
با سلام وبمستر عزیز پست عالی وبسایت ❤️زیبا دارید اگر تمایل به 📊افزایش بازدید بصورت 🎁رایگان داشته باشید به وبسایت ما سری بزنید
برای دانلود نرم افزار 📈افزایش بازدید کاملا رایگان به لینک زیر بیایید👇
https://sitebazdid.ir
🙏 مشتاقانه منتظر دیدار هستیم